Vil du være en del af en professionel arbejdsplads?

Bliv en del af os – Administrationen

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger i administrationen.

Vi vil dog altid gerne modtage din uopfordrede ansøgning, hvis der skulle opstå en ledig stilling.

Som en del af Øfeldt Centrenes administration er du med til at sikre den røde tråd i behandlingsforløbet for patienterne – fra første kontakt til afslutningen af behandlingsforløbet. Arbejdsopgaverne er mangeartede lige fra telefonkontakt og booke tider til patienter, personlig betjening til månedlig fakturering og afregning med regionerne, korrespondance/telefonkontakt med eksterne samarbejdspartnere (læger, kommuner forsikringsselskaber mv.)

Er du interesseret? så send endelig din ansøgning til os via et af nedenstående links.

Ansøgninger, foto og CV til stilling som kontorassistent/sekretær sendes ved at udfylde ansøgningsskemaet her

Du kan også sende din ansøgning, foto og CV via [email protected]

Vi søger elever

Vil du være med til at gøre en synlig forskel og samtidig opnå personlig og fysisk udvikling?

Se mere om elevforløbet på Øfeldt Centrene i videoen herunder.

Om jobbet
Som elev på Øfeldt Centrene får du en 3-årig uddannelse til træningsterapeut, hvor du får grundig viden om og stor indsigt i kroppens muskulatur og funktion. Du bliver undervist og oplært i Øfeldt Centrenes behandlingsmetoder og undervist i anatomi af læger tilknyttet Centrene.

Vi ved, at du bliver dygtig, derfor er uddannelsen altid med henblik på fastansættelse.

Det er ikke en forudsætning, at du på forhånd har kendskab til kroppens muskulatur
– har du viljen, skal vi nok lære dig kunsten!

Du får en unik mulighed for at følge patienter med smerter og svære fysiske lidelser, hvor du oplever motivation og glæde ved at hjælpe og gøre en forskel hver dag. Ingen dage er ens!

Du kommer til at indgå i et stærkt kollega-fællesskab, hvor du vil få stort fagligt og socialt udbytte. Der vil altid være en erfaren behandler hos dig, som hjælper dig i din faglige udvikling og følger dig gennem uddannelsen.

I takt med din faglige og personlige udvikling vil du gradvist få et større ansvar.

Vi har 37-timers arbejdsuge med god elevløn under uddannelsen. Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Rødovre eller Karlslunde.

Vi prioriterer fællesskabet meget højt, bl.a. igennem flere årlige personalearrangementer, temadage m.v. for at styrke sammenholdet og for at udvikle virksomheden og dig.

Om dig
Du er ansvarlig og løsningsorienteret. Du er ikke bange for udfordringer, men vokser med dem, så du udvikles på din vej til uddannet træningsterapeut.

Du trives med en kombination af praktisk og teoretisk læring, hvor den praktiske del er en stor del af hverdagen.

Du er en holdspiller, der vil løfte i flok og bidrage til en virksomhed i udvikling, hvor smertepatienter og patienter med handicaps er vores målgruppe.

Vi glæder os til, at modtage din ansøgning, foto og CV her: Ansøgningsskema

Du kan også sende din ansøgning, foto og CV via [email protected]

Vi behandler modtagne ansøgninger løbende.


Uddannelsen, løn og mulighederne efter

På uddannelsen til træningsterapeut får du en god løn i alle tre år.

Som færdiguddannet og dygtig træningsterapeut tilbydes du fastansættelse, herefter bliver du en del af Øfeldt Centrenes professionelle team af træningsterapeuter.


Bliv træningsterapeutelev hos os

Som træningsterapeut bliver du en del af Øfeldt Centrenes professionelle team af træningsterapeuter, som hjælper smerte- og bevægelseshæmmede til en bedre tilværelse. Du oplever tilfredsstillelsen ved at se patienter, der før var plaget af smerter gå styrket og smertefri fra behandling. Har du viljen – skal vi nok lære dig kunsten!


Læs om Sebastians og Christians uddannelsesforløb

“Jeg er nu færdiguddannet, og min tid ved Øfeldt har været meget inspirerende, og jeg har udviklet mig meget de sidste par år – både fagligt og personligt. En rejse jeg vil se tilbage på som det sted, der har gjort størst indtryk på mig, jeg ser frem til mange flere år med udvikling på Øfeldt Centrene”.


Uddannelsen til træningsterapeut

I løbet af det 3-årige uddannelsesforløb undervises du teoretisk og praktisk i Øfeldt Metodens® behandlingsprincipper. Du undervises i de mere end 450 øvelser, som benyttes på Centrene, og lærer, hvilke af disse øvelsers mange variationsmuligheder der er hensigtsmæssige i de enkelte situationer ud fra diagnose og symptomer.

Den praktiske del af uddannelsen foregår i behandlingssalen, hvor du følger de rutinerede terapeuter. I takt med at du opnår større viden, øges sværhedsgraden af behandlingsopgaverne. De mange timers praktiske læring i behandlingssalen, hvor patienterne behandles, giver dig stor erfaring og viden. Uddannelsen lægger dermed mere vægt på praktik end beslægtede uddannelser.

Sideløbende undervises du i bevægeapparatets anatomi, klinisk fysiologi og sygdomslære. Denne del af undervisningen forestås af eksterne læger, som er eller tidligere har været tilknyttet Panum (Institut for Cellulær og Molekylær Medicin).

Du vil flere gange i uddannelsesforløbet komme på besøg på Panum.

Herudover deltager du i forelæsninger på Centrene, afholdt af inviterede speciallæger inden for relevante specialer; neurologer, neurokirurger, ortopædkirurger, muskelfysiologer, epilepsilæger, idrætslæger og reumatologer.

Elevvejledere sikrer, via statussamtaler med dig, at din uddannelsesplan følges. Herudover testes du løbende i en række skriftlige prøver og mundtlige fremlæggelser.

Uddannelsesforløbet afsluttes med en mundtlig prøve i Øfeldt-Metodens® behandlingsprincipper og ved en lægeeksamineret mundtlig prøve i bevægeapparatets anatomi. Herefter er du uddannet træningsterapeut i Øfeldt-Metoden® og kan behandle lægehenviste patienter med smerter og patienter med forskellige handicaps på selvstændig vis i et af vores to Centre.

Kunne du tænke dig at søge optagelse på uddannelsen som træningsterapeutelev og blive en del at Øfeldt Centrenes professionelle team af træningsterapeuter, glæder vi os til at modtage din ansøgning, foto og CV via dette link ansøgningsskema eller via [email protected]

Vi behandler modtagne ansøgninger løbende.


Dine kvalifikationer

Du er præsentabel, tillidsvækkende og serviceminded med et højt energiniveau, der sætter dig i stand til at motivere patienterne. Derudover er du mødestabil og disciplineret, så dine kolleger og patienterne kan regne med dig.

Du er god til at kommunikere og har gode samarbejdsevner, da du gennem din arbejdsdag møder mange forskellige patienter. Det er derfor vigtigt, at du udstråler naturlig autoritet, og patienterne oplever, at du møder dem i øjenhøjde.

Dit bidrag til det gode samarbejde er vigtigt, da du bliver en del at det team af træningsterapeuter, som vi sammensætter omkring hver enkelt patient. Vores gode samarbejde har altid været nøglen til, at vigtige informationer om patienternes behandlingsforløb bliver delt mellem kolleger. Herigennem opnås de gode behandlingsresultater, som vi skaber hver eneste dag.

Dine kvalifikationer

 • Lyst til at arbejde med mennesker
 • Præsentabel
 • Tillidsvækkende og empatisk
 • Serviceminded
 • Tålmodig
 • Løsningsorienteret
 • Motiverende
 • Højt energiniveau

Vi tilbyder

 • En alsidig elevuddannelse
 • Du bliver en del af et dynamisk team
 • God løn under udannelsen, som er uden udgifter for dig
 • Faglig og personlig udvikling
 • Mulighed for efteruddannelse
 • Mulighed for udvikling internt i virksomheden
 • Mulighed for at kunne træffe selvstændige beslutninger i behandlingen af patienterne

Har du viljen – skal vi nok lære dig kunsten!

Arbejdssted og tid
I vores afdeling i Karlslunde eller i Rødovre. Vi har 37-timers arbejdsuge fordelt på ugens 5 hverdage.

Ansøgningen
Kunne du tænke dig at blive en del af Øfeldt Centrenes professionelle team af træningsterapeuter, glæder vi os til at modtage din ansøgning, foto og CV via ansøgningsskema eller via [email protected]

Vi behandler modtagne ansøgninger løbende.


Løn – træningsterapeutuddannelsen

Løn i den 3-årige uddannelsesperiode udgør pr. 1.4.2024:
Første 3 mdr.: 18.000 kr. pr. måned.
Næste 3 mdr.: 19.000 kr. pr. måned.
Efter 6 mdr.: 20.000 kr. pr. måned.
I elevperioden bliver du omfattet af en arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring med forsikringsdækninger. Derudover vil du have mulighed for at få del i Øfeldt Centrenes bonusordning. Uddannelsen er uden udgifter for dig – også dit uddannelsesmateriale og arbejdstøj.


Voksenlærlinge og løn

Er du fyldt 23 år, når du starter på uddannelsen, udgør lønnen 20.000 kr. pr. måned.

Fylder du 23 år under uddannelsen, udgør lønnen 20.000 kr. fra den måned du fylder 23 år.

I elevperioden bliver du omfattet af en arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring med forsikringsdækninger. Derudover vil du have mulighed for at få del i Øfeldt Centrenes bonusordning.

Uddannelsen er uden udgifter for dig – også dit uddannelsesmateriale og arbejdstøj.


Løn efter endt uddannelse

Som færdiguddannet træningsterapeut sker lønforhandlinger individuelt efter dine kvalifikationer og funktioner.

Det generelle lønniveau er på niveau med lønniveauet for personer med mellemlange uddannelser i det danske sundhedsvæsen.

Derudover omfattes du af pensionsordning og sundhedsforsikring. Desuden har du fortsat mulighed for at få del i Øfeldt Centrenes bonusordning.

Kunne du tænke dig at søge optagelse på uddannelsen som træningsterapeutelev og blive en del at Øfeldt Centrenes professionelle team af træningsterapeuter, glæder vi os til at modtage din ansøgning, foto og CV via dette link ansøgningsskema eller via [email protected]

Vi behandler modtagne ansøgninger løbende.


Videreuddannelse til undersøger

Når du er uddannet træningsterapeut, kan du videreuddanne dig til undersøger. Forløbet varer 1,5 år, og gør dig klar til at undersøge patienter og udarbejde individuelle behandlingsplaner med udgangspunkt i Øfeldt-Metoden®, herunder valg af øvelser og ”dosis” til de mange forskellige smertepatienter og patienter med handicaps, som lægehenvises til Øfeldt Centrene.

Forløbet afsluttes med en mundtlig prøve.

Flere muligheder

Er du rigtig ambitiøs og dygtig, og har du interesse for specialistopgaver eller ledelse, så er der mulighed for, at du med tiden kan blive en del af vores fremtidige lederteam.

Redigeret april 2024

Han booster folks livskvalitet hver eneste dag

Forestil dig engang, at du hver dag går hjem fra arbejde med en følelse af at have gjort en kæmpe stor positiv forskel i et andet menneskes liv. Der findes vel næppe en mere belønnende følelse at gå i seng med om aftenen. I hvert fald ikke for Patrick Sørensen på 25 år.

Han er træningsterapeut på Øfeldt Centrene, der har deres helt egen metode til at hjælpe patienter, der er fysisk udfordret i hverdagen, og som lever med kroniske smerter – i både muskler og led – og det er også et sted for genoptræning. Det gør man gennem en helt unik fysisk træning, der blandt andet indbefatter mere end 450 forskellige øvelser.

“Du har ændret mit liv”
Øfeldt Centrene er et specialiseret behandlingssted, hvor patienter kommer, når de ikke har kunnet finde hjælp andre steder. Men det kommer vi tilbage til.

Glæden skinner ud af Patricks øjne over corona-masken, da han fortæller om en patient, han behandlede for et par uger siden – en mand, som fortalte Patrick, at han havde ændret hans liv.

“Denne her mand i 40´erne havde haft så voldsomme rygsmerter i 10-15 år, at han næsten ikke havde kunnet sove om natten. Efter nogle behandlinger kunne han allerede mærke en stor forskel, og da vores forløb var slut, var han næsten smertefri. Han sagde til mig, at jeg havde ændret hans liv. Det er altså pænt givende,” konstaterer Patrick og siger, at patienter i langt de fleste tilfælde har denne oplevelse.

En skræddersyet uddannelse
Patrick har været tilknyttet Øfeldt Centret i Rødovre, siden han blev færdig med gymnasiet for 6 år siden. Planen var egentlig at blive klassisk uddannet fysioterapeut, da han altid har interesseret sig for at arbejde med kroppen og med mennesker – så det lå lige til højrebenet.

Men så hørte han om Øfeldt Centrene, der ligger i Rødovre og Karlslunde. Og her var der virkelig noget, der tiltalte ham.

“Jeg var især tiltrukket af denne her tilgang med, at man følger den samme patient gennem behandlingen. Så du lærer mennesket at kende, som du behandler – måske flere gange om ugen – og så kan du være med til at booste denne her persons livskvalitet gennem et genoptræningsforløb. Jeg følte, at det var helt skræddersyet til mig,” fortæller han.

9 ud af 10 har forsøgt anden behandling
Patrick sendte en ansøgning og kom til en samtale, hvorefter han blev optaget som elev på et 3-årigt uddannelsesforløb. I dag arbejder han som træningsterapeut på Centret i Rødovre og har gennemgået 1½ års overbygning på uddannelsen til undersøger og seniorassistent.

Øfeldt Centrene er en helt speciel institution i det danske sundhedsvæsen. De har eksisteret i mere end 50 år og arbejder sammen med professorer og læger. De henviser patienter til Centrene, der ofte er sidste forsøg på at blive smertefri for mange patienter.

9 ud af 10 patienter har nemlig forsøgt anden behandling, før de lægehenvises til Øfeldt Centrene.

Det bedste job
Patrick fortæller, at man ikke skal regne med en hyggemassage, når man kommer som patient. Og der er ingen hurtige genveje til at blive smertefri og få genoptrænet fysikken.

“Det er hårdt arbejde. Både for træningsterapeut og patient, så det er vigtigt, at begge parter er fuldt dedikeret. Men det er også en af grundene til, at vi kan opnå de her fantastiske resultater og være med til at give patienterne et bedre liv,” siger han.

“Jeg kan ikke forestille mig at lave noget, der var mere givende end det, jeg laver nu – at hjælpe folk til en bedre livskvalitet hver eneste dag,” konkluderer han.

Behandling af persondata for ansøgere

Når du ansøger via det elektroniske ansøgningsskema, accepterer du, at vi registrerer og opsamler dine persondata, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. Det vil sige e-mail, navn, telefonnr., adresse mv. som du selv angiver. Dette gælder også foto af dig.

Oplysningerne anvendes alene ifm. ansøgningen, og der anvendes ikke cookies. Vi kan dele dine ansøgningsoplysninger med relevante medarbejdere på Centrene, som er involveret i ansættelsesprocessen. Oplysningerne videregives ikke til andre uden for Centrene.

Oplysningerne opbevares kun indtil ansættelsesprocessen er afsluttet, og i en periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig længere end 12 måneder, med mindre du giver os skriftlig tilladelse til dette.