Kære patient og pårørende

Vi holder åbent i begrænset omfang da vi bl.a. behandler patienter, som har behandlingskrævende tilstande såsom akutte smertetilstande, herunder f.eks rygsmerter samt patienter med svære fysiske handicaps, som uden behandling risikerer et forværret behandlingsresultat herunder ikke-genoprettelige funktionstab.

På Øfeldt Centrene er vi, som resten af befolkningen, meget optaget af at forebygge spredning af coronavirus. Både af hensyn til vores patienter, men også alle ansatte på de to afdelinger.
Vi holder derfor øje med udviklingen dag for dag og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Din behandler er derfor opmærksom på særlig god håndhygiejne og giver af samme årsag ikke hånd, i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Herudover afvaskes/afsprittes alle redskaber samt berøringsflader kontinuerligt.

For at beskytte dig yderligere bærer behandlerne værnemiddel (maske FFP3) under ansigtsnære øvelser, hvis behandleren mod forventning skulle være smittet – uden at udvise symptomer. Det er ikke påkrævet fra sundhedsmyndighederne og er således en ekstra foranstaltning, vi har valgt at tage i brug.

Vi følger endvidere Sundhedsstyrelsens seneste anbefalinger af 17. marts 2020 om maksimalt at være 10 personer indendørs.

Det betyder, at der højest vil være 3 – 5 patienter til behandling ad gangen i den 200 m2 store behandlingssal og dermed stor afstand mellem behandlingsbriksene.

Hvis der er grund til bekymring eller usikkerhed omkring patienter eller ansatte i forhold til coronavirus på Øfeldt Centrene, tager vi ingen chancer. Ansatte eller patienter sendes omgående hjem, og vi kontakter straks myndighederne og følger deres anbefalinger.

Du eller dine pårørende må IKKE møde op til din aftalte tid, hvis du har:

  • Forkølelse, feber, hoste, synkebesvær, vejrtrækningsproblemer.
  • Været i udlandet inden for de sidste 14 dage
    – se Sundhedsstyrelsens hjemmeside: www.sst.dk
    og læs Sundhedsstyrelsens øvrige retningslinjer HER

    Eller
  • Været i kontakt med en mistænkt smittet eller smittet person.

I disse tilfælde skal du ringe til din læge, som kan hjælpe dig med at afklare, om du kan være smittet med coronavirus, med efterfølgende karantæne, før vi igen kan modtage dig til behandling.

Vores afbudspolitik samt gebyr ved for sen afmelding er uændret, hvilket betyder, at afbud skal ske senest dagen før. Akut afbud dog senest kl. 7.30 på behandlingsdagen. Afbud kan ske telefonisk i administrationens åbningstid – eller på telefonsvarer hele døgnet

Vi håber på din forståelse for situationen og ønsker dig et fortsat godt behandlingsforløb på Øfeldt Centrene.

Med venlig hilsen
Øfeldt Centrene ApS